Belægning og nyanlægning af haver for private og erhverv

Hansen & Rasmussen's Eftf. ​har i løbet af de sidste mange år varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver inden for belægning og er i stand til at løse mange forskellige typer af opgaver – både store såvel som små i områderne Hvidovre, Rødovre, Brøndby strand og Glostrup.

Inden for belægning kan vi som​ brolægger ​både være behjælpelige med at lave nyanlægning samt omlægning og løser både store såvel som små opgaver for virksomheder, institutioner, foreninger og privatpersoner.

Brolæggermester med mange års erfaring i belægning

Når du overlader arbejdet til Hansen & Rasmussen's Eftf. kan du altid være stensikker på at få et godt og veludført stykke arbejdet lavet. I forbindelse med belægning sætter vi kvaliteten af vores arbejde i højsædet og sørger omhyggeligt for at sikre, at det pågældende område står pænt og i orden, og at underlaget er stabilt og kan tåle den belastning, der skal være.​

Med mange års erfaring inden for​ brolægning​ og belægning vil vi med andre ord være de helt rigtige at tage fat på.

I forbindelse med belægning er det selvfølgelig vigtigt at få den helt rigtige løsning. Vi rådgiver derfor altid gerne i forbindelse med belægningsopgaver, så du som kunde kan være stensikker på at få den helt rette løsning.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Såfremt du ønsker at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på belægning, er du altid mere end velkommen til at​ kontakte os​ telefonisk på telefon ​22 76 05 70​ eller ​23 61 62 12. Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående og beskriv kort opgaven og indhent et gratis tilbud på belægning og nyanlæg.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af Dansk Byggeri:

✓ 40 ÅRS ERFARING

​✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI

​✓ FOKUS PÅ GOD KVALITET

​Hvem er vi

Hansen & Rasmussen's Eftf. Brolæggermester ApS

CVR: 86771012

Kontakt os

Telefon: 22 76 05 70 & 23 61 62 12

E-mail: michael@hrbro.dk