Brolægger med garanti for veludført brolæggerarbejde

Virksomheden er grundlagt tilbage i 1979 og har siden 1980 været medlem af Dansk Byggeri, og er det stadig den dag i dag. Dette er for dig som kunde et kvalitetsstempel, da du derved er sikret et solidt og veludført stykke arbejde inden for de aftalte rammer og til den aftalte pris, når du vælger os som din brolægger i Glostrup, Brøndby Strand og Hvidovre.

Hansen & Rasmussen's Eftf. besidder mange års erfaring i faget som brolægger og står altid parat til at give dig en hjælpende hånd med brolægningsarbejdet, uanset om der måtte være tale om en større eller mindre opgave.

Store såvel som små opgaver varetages som brolægger

Vi løser både store såvel som små opgaver inden for brolægning og varetager mange typer af opgaver både for virksomheder, institutioner, foreninger og privatpersoner, der ønsker hjælp fra en kvalitetsbevidst brolægger med mange års erfaring.

Uanset om der måtte være tale om en større eller mindre opgave, er vi altid parate til at rådgive dig omkring valg af løsning. Med mange års erfaring i bagagen kan vi som brolægger rådgive dig både i forbindelse med større såvel som mindre projekter, så du er sikret det bedste resultat.

Som brolægger varetager vi hovedsageligt en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver i områderne Hvidovre, Brøndby Strand og Glostrup.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Såfremt du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at benytte Hansen & Rasmussen's Eftf. som brolægger, er du altid meget velkommen til at kontakt os på telefon: 22 76 05 70 eller 23 61 62 12 til en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe netop dig.​

Vi er medlem af Dansk Byggeri:

✓ 40 ÅRS ERFARING

​✓ MEDLEM AF DANSK BYGGERI

​✓ FOKUS PÅ GOD KVALITET

​Hvem er vi

Hansen & Rasmussen's Eftf. Brolæggermester ApS

CVR: 86771012

Kontakt os

Telefon: 22 76 05 70 & 23 61 62 12

E-mail: michael@hrbro.dk